Domi Ondernemerssupport

Administratie & Financieel

Bent u op zoek naar professionele ondersteuning bij uw financiële administratie?
Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van financiële administratie, van het opzetten van nieuwe administraties tot het voorbereiden van jaarstukken.

Financieel support

Mijn financiële dienst omvat een uitgebreid scala aan taken om ervoor te zorgen dat jouw administratie vlekkeloos verloopt. Als ervaren financieel professional neem ik de verantwoordelijkheid voor verschillende cruciale aspecten van jouw bedrijfsfinanciën. Ten eerste, zorg ik voor het nauwkeurig inboeken van inkoopfacturen, zodat jouw financiële gegevens altijd up-to-date zijn. Dit bespaart jou kostbare tijd en zorgt ervoor dat je een duidelijk overzicht hebt van je inkomende facturen.

Daarnaast neem ik ook de taak van facturatie op me. Ik zorg ervoor dat jouw uitgaande facturen correct worden opgesteld en tijdig naar klanten worden verzonden. Hierbij houd ik rekening met de geldende regelgeving en zorg ik voor een professionele uitstraling van je facturatieproces. Door deze taken uit handen te nemen, kun jij je richten op je kernactiviteiten en de groei van je bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Een ander essentieel onderdeel van mijn financiële dienst is het beheer van bank- en kastransacties. Ik zorg ervoor dat alle financiële transacties, inclusief betalingen en ontvangsten, accuraat worden verwerkt. Dit omvat het reconciliëren van bankafschriften en het zorgvuldig bijhouden van kasboekingen. Hierdoor heb jij altijd een duidelijk beeld van je financiële situatie en kun je weloverwogen beslissingen nemen.

Naast deze taken ben ik ook gespecialiseerd in belastingaangiftes. Ik zorg voor tijdige en correcte BTW-aangiftes, CBS-aangiftes en ICP-aangiftes, waarbij ik alle relevante wet- en regelgeving in acht neem. Dit stelt je gerust, wetende dat je fiscale verplichtingen op professionele wijze worden nagekomen.

Met mijn toewijding aan nauwkeurigheid en professionaliteit, kun je erop vertrouwen dat jouw financiële administratie in goede handen is. Ik werk nauw met je samen, luister naar je specifieke behoeften en pas mijn dienstverlening daarop aan. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf een gezonde financiële basis heeft, waardoor je met vertrouwen kunt bouwen aan de toekomst.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek de mogelijkheden!